Dutch Royal Star

Fokker van de Duitse Dog

Onze Doggen

Goedemorgen allemaal, 

liefde voor onze doggen is onvoorwaardelijk,we genieten elke dag van ze.onze Irina is wel echt ouder aan het worden, maar buiten is ze nog net zo gek als toen ze 2 jaar was.onze Cees heeft nu ook al een behoorlijke leeftijd in november wordt ze 8 jaar oud ,maar die is echt nog steeds zo hyper de hyper (voor diegene die Cees echt kennen snappen dat )onze Guus is echt een dame zo statig dat ze is en natuurlijk wat eigenwijs maar daar houden we zo van.onze Jolie de puber van het stel , lijkt zo in karakater op haar oma Babs kortom we houden van ze 

groetjes Tessa en Rene

 

wandelen met heet weer

Koelmat

Goedemorgen allemaal, 

het hete zomerweer is weer onderweg denk allemaal aan je dog dat je niet te lange wandelingen maakt op het heetst van de dag,

koel een hond ook altijd van onderaf bij de voeten beginnen en niet met ijskoud water maar laat hem wennen aan de afkoeling.

je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een koelmat of bandana te gebruiken ,maar dit is als preventie , je kunt een kijkje nemen op www.xxldieren.nl daar kun je deze kopen.

groetjes Tessa 

en heel heel pootjes van onze doggen

Jolie en haar pups

10258794 1073323229394407 5347616620241591166 n

 
Onze jolie is op 10maart 2016 bevallen van een mooi 6-tal, twee harlekijn reutjes,een harlekijn teefje,een zwarte reu, een mantelreu en een mantel teefje.
De vader van de pups is Fandango. De pups drinken allemaal goed bij Jolie en groeien heel erg hard, inmiddels hebben ze allemaal de oogjes open en zijn de nageltjes weer geknipt en ook de eerste ontworming is een feit.

Ook op de I-Phone

babs 75 week drachtigVanaf vandaag kun je op de website een nieuw onderdeel volgen. Via een webcam  die wij speciaal boven de werpkist hebben geplaatst kun je de bevalling en ook de eerste weken van de nieuwe pups live volgen! Als je geen verbinding krijgt kan het zijn dat er teveel mensen tegelijk kijken, of wij zijn gewoon even privĂ© met moeder en pups bezig

Onze nieuwe webcam is ook op de mobiel te volgen. Nu kunnen we Babs in de werpkist van overal live to volgen. Wat fijn!

 

Wandelen in Reek

Vandaag was een mooie witte dag in Reek. En wat is er dan leuker en mooier dan samen met de honden genieten!

1361790858NPTDC0112 f4017

 

Babs steeds dikker!

1361781597N883 kopie fb278

Babs is drachtig

fotoWe zijn vanmorgen in Eersel geweest en we kunnen u vertellen dat we in blijde verwachting zijn van een nestje van Babs. De vader is Bruce Lee von Hessenvilla. Babs is nu 29 dagen drachtig en zal dus ongeveer over 34 dagen gaan bevallen.
We houden u van alles op de hoogte. Kijk regelmatig op de site voor nieuwtjes.

Als het zover is kunt u natuurlijk weer de beeldenlden bekijken van onze webcam bekijken via  de webcam!

15 juli puppies geboren

juli 2012 107Op 15 juli zijn de pups geboren van onze Irina ze heeft maar liefst 9 pups op de wereld gezet.
We hebben gestroomde en gele zowel reutjes als teefjes dus een mooi gecombineerd nest

4 november wandeling

Voor alle eigenaren met een dog van ons of dat nu uit het F-nest A-nest noem maar op.

We willen ons 5 jarig bestaan samen met jullie en onze doggen vieren! Vandaar dat we willen gaan wandelen op 4 november mocht het te slecht weer zijn schuiven we het een weekend op maar tijden en plaats blijven gelijk. We verzamelen ons om 12 uur bij ons thuis en we vertrekken om half 1 naar het wandelgebied het Raamdal waar ze door bossen en langs het water kunnen rond rennen.

Wat we daarna gaan doen is nog niet geheel bekend dat ligt ook aan de aanmeldingen die er mee willen gaan dus heb je zin in een wandeling laat het ons weten.

gr van Tessa en René.